Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhteistyökumppanimme

Lakipalvelut ulkomailla

Laissa on ALTNORDICin jäsen. Sen muut jäsenet ovat ruotsalainen LegalWorks Nordic AB, norjalainen IBF Legal AS ja tanskalainen Experticon ApS. Tarjoamme pohjoismaissa saumattomasti lakipalveluja sekä sähköisiä palveluja erilaisten laki- ja sopimusasioiden hoitamiseen.

 

Alla on listattu joitakin muita yhteistyökumppaneitamme. Saat heidän palveluitaan kauttamme osana kokonaisvaltaista palveluamme tai voit sopia asiat suoraan heidän kanssaan.

 

Sähköiset työkalut ja palvelut

Precisely Ab

Sähköistämme sopimukset. Autamme yrityksiä elektronisoimaan ja automatisoimaan sopimusprosessiaan  yhdessä Preciselyn kanssa. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme salassapitosopimusten, työsopimusten ja muiden sopimusten elektronisoinnin heidän alustansa päälle saumattomasti heidän kanssaan.

Clouddriven Oy

Clouddriven muotoilee kannustavia työympäristöjä, joissa yhdistyvät asiakaskokemuksen ymmärtäminen, organisaation vuorovaikutteisuus sekä henkilöstön motivointi uudella tavalla. Teemme heidän kanssaan yhteistyössä asiakkaillemme räätälöityjä sähköisiä oppimisympäristöjä ja autamme yrityksiä jalkauttamaan ohjeistustaan sekä kouluttamaan henkilöstöään ja kumppaneitaan. Olemme toteuttaneet mm. eettisiin ohjeisiin ja yksityisyyden suojaan liittyviä koulutuksia asiakkaillemme saumattomasti heidän kanssaan.

Ilves Solutions Oy

Ilves Solutions  on suomalainen helppokäyttöisten ja vaativien dataratkaisujen toimittaja. Ilves Valmisohjelmistot Oy tarjoaa Ilves Enterprise Suite -valmisohjelmistoja tietotyön tehostamiseen. Yhtiön pääomistaja on Ilves Solutions.

 

Immateriaalioikeudet, niiden suojaaminen ja analyysit

Moosedog Oy

Patenttitoimisto Moosedog Oy:n palvelutuotteita ovat ennakkouutuustutkimukset, innovaatio-workshopit, patentointi, sekä patenttien kaupallistaminen. 

Patiq Oy

Patiqin palvelut tukevat päätöksentekoa yrityksen T&K - hankkeisiin, keksintöjen patentointiin, toimintavapaus analyyseihin, kilpailijoiden-, yhteistyökumppanien- ja markkinoiden kartoitukseen sekä yrityksen IP-strategiaan liittyvissä kysymyksissä.  

Ipriq Oy

Ipriq auttaa sinua suojaamaan tavaramerkkisi.

Condico IP

Condico IP tarjoaa immateriaalioikeus- ja yritysjärjestelypalveluita. Heidän ydinosaamisensa liitty IPR strategian luomiseen ja hallintaan, IPR lisensoimiseen sekä teknologialisensoimiseen.

 

Tilitoimistopalvelut

 Greenstep Oy

 Greenstep tarjoaa taloushallinto-, talousjohto- ja neuvontapalveluita.

 

Muut palvelut

Boier Advisors

Boier Advisors on teknologiayrityksiin keskittynyt yritysjärjestelyiden ja strategiahankkeiden neuvonantaja. Boierin asiakkaita ovat yritykset ja niiden omistajat sekä pääomasijoittajat.

Kasin Consulting

Kasin Consulting tarjoaa konsulttipalveluita yrityksille ja yksityisille henkilöille kyberturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.