Tietosuojaseloste

Aineiston soveltuvuus on aina syytä varmistaa

Tällä sivustolla oleva aineisto esitetään sellaisena kuin se on eli ilman takuuta esitettyjen tietojen kattavuudesta tai oikeellisuudesta taikka näiden tietojen soveltuvuudesta tiettyyn käyttötarkoitukseen. Yksittäiset tapaukset ovat usein monisäikeisiä ja niihin liittyy tulkintakysymyksiä, joten emme voi taata sisällön oikeellisuutta.  Lait ja oikeuskäytäntö ovat jatkuvassa muutoksessa, joten on aina hyvä varmistaa asia juristeiltamme. Olemme mielellämme apunasi.

Linkkien käyttö on sinun vastuullasi

Saatamme tarjota sivulllamme linkkejä ulkopuoliseen materiaaliin ja muille kuin Laissa Oy:n sivustoille. Mahdollisen linkin tarjoaminen ulkopuoliseen sivustoon ei tarkoita, että Laissa Oy suosittelisi tai kehottaisi käyttämään kyseistä sivustoa taikka sillä mainittuja tuotteita tai palveluita. Emme vastaa kyseisten tahojen ja sivustojen toimista ja sisällöstä.

Käyttämällä sivujamme hyväksyt nämä ehdot ja vastuunrajoituksen

Vierailemalla Laissa Oy:n sivustolla sitoudut siihen, että sivustomme käyttöön sovelletaan näitä ehtoja ja Suomen lakia sen lainvalintasäännöksiä lukuun ottamatta. Meillä on oikeus muuttaa näitä ehtoja laittamalla sivuillemme uudet ehdot. Laissa Oy ei vastaa tämän sivuston ja/tai sillä esitetyn aineiston ja linkkien käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

Yksityisyyden suoja

Näillä verkkosivuilla saattaa olla lomakkeita, jonka kautta saatat lähettää henkilötietosi meille.  Sinuun voidaan olla yhteydessä lakiasiaintarpeesi analysoimiseksi ja omien ja yhteistyökumppaneidemme palveluiden markkinoimiseksi, mikäli olet antanut meille yhteystietosi. Emme luovuta henkilörekistereissämme olevia henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Blogikirjoitukset ja niiden mahdolliset kommentit ovat julkisia, joten käyttäydytään siististi. Verkkosivumme tuottaa Suomen Hostingpalvelu Oy ja blogikirjoitusten kommentoinnin tarjoaa Disqus, Inc.. Lisätietoa heistä löytyy internetistä. Emme ota vastuuta heidän palvelustaan, tekemisistään tai tekemättä jättämisistään.

Sivuillamme ei käytetä evästeitä eikä verkkosivujen käyttäjistä kerätä henkilötietoja ilman, että huomaat sen esim. täyttämällä yhteystietosi tai lähettämällä meille kysymyksen. Sinulla on oikeus milloin tahansa tarkastaa mahdolliset itseäsi koskevat tiedot, vaatia virheellisen tiedon oikaisua ja kieltää antamiesi henkilötietojen käyttö.

Henkilörekisterien rekisterinpitäjä on Laissa Oy. Yhteyshenkilönä henkilörekistereihin liittyvissä asioissa toimii Jorma Vartia. Yhteystiedot löytyvät kotivujemme Ihmiset-osiosta.

Immateriaalioikeudet sivustoihin kuuluvat meille

Kaikki tällä sivustolla esitetty aineisto on Laissa Oy:n ja/tai sen lisensoijien omaisuutta eikä sen kopioiminen tai käyttö ole sallittua ilman lupaamme. Edellä mainitun mukaisesti esimerkiksi sivustomme tai sen osien julkaiseminen, kopiointi ja edelleen luovuttaminen on kielletty ilman lupaamme. Käyttämällä tätä sivustoa sitoudut olemaan kopioimatta, jakamatta, välittämättä tai muuttamatta tätä sivustoa.