Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yrityskaupat ja rahoitusjärjestelyt

Autamme sinua yrityksen perustamisessa, osakassopimuksissa, yrityskaupoissa, rahoitusjärjestelyissä, kannustinjärjestelmissä ja muissa yhtiön omistukseen, hallintoon ja rahoitukseen  liittyvissä sopimuksissa vuosien kokemuksella  ja tehokkaasti.

Perustaessasi uutta yritystä tai ottaessasi mukaan uusia yrittäjiä tai työntekijöitä, kannattaa asiat dokumentoida huolella. Olemme mielellämme apunasi.

Kun harkitset uusien sijoittajien mukaan ottamista yritykseesi, varmista ensin meiltä, miten asia kannattaa hoitaa ja millaisia päätöksiä ja dokumentteja tarvitaan.

Autamme ostamaan ja myymään yrityksiä ja liiketoimintoja. Hyvin laaditut ja käytännönläheiset dokumentit sekä tehokkaasti tehty kaupan kohteen arviointi (due diligence) auttaa onnistumaan.

 

Sopimukset ja muu lakituki

Hoidamme yrityksesi sopimukset  ja muut lakiasiat selkeästi, ketterästi ja vankalla osaamisella kansainvälisestä liiketoiminnasta. Autamme hoitamaan IPR- ja yksityisyydensuoja-asiat.  Halutessasi otamme kokonaisvastuun lakiasioistasi.

Olipa kyseessä työsopimukset, myyntisopimukset ja -ehdot, agentti- tai jakelusopimukset, palvelun käyttöehdot, tietosuojaselosteet tai muut liiketoimintasi dokumentit ja sopimukset, olemme  apuna ja toimimme  sparraajina.

Tietosuoja-asiat on syytä hoitaa kuntoon viimeistään nyt, kun uusi EU:n tietosuoja-asetus on tulossa voimaan ja tietosuojalainsäädäntö kehittyy vauhdilla. Arvioimme yrityksesi tarpeet ja riskit ja autamme yritystäsi huolehtimaan tietosuojan kuntoon, tarvittaessa kumppaniemme kanssa.

Yhdessä kumppaniemme kanssa laadimme yrityksellesi IPR-strategian ja avustamme ideoidesi ja liiketoimintasi suojaamisessa patentein, tavaramerkein ja muin immateriaalioikeuksin. Olemme Tekesin hyväksymä palveluntarjoaja innovaatioseteliin liittyen. 

 

Sähköiset työkalut ja lakiosaston kehittäminen

Elektronisoimme ja tehostamme sopimusprosesseja ja koulutamme henkilöstöäsi ja kumppaneitasi. Autamme lakiosastoja arviointien ja mittausten tekemisessä, tarjoamme sähköisiä työkaluja ja autamme niiden käyttöönotossa. Tarjoamme myös mentorointia.

Seuraamme jatkuvasti teknologian kehitystä ja uusien työkalujen soveltuvuutta sopimusten ja lakipalveluiden toteuttamisessa. Autamme yrityksiä ottamaan käyttöön sopimusprosessia tehostavia työkaluja. Avustamme myös niiden luomisessa ja käyttöönotossa. Työkalut toimitamme halutessasi avaimet käteen periaatteella tai voit  hankkia työkalut suoraan yhteistyökumppaneiltamme.

Autamme yrityksiä siirtämään koulutukset sähköisillä työkaluilla toteutettaviksi. Olemme toteuttaneet mm. eettisiin ohjeisiin (code of conduct) liittyviä, kilpailuoikeus-, yksityisyydensuoja- tai muu koulutuksia. Työkalumme soveltuvat niin pienten kuin suurtenkin yritysten käyttöön.