Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhteistyökumppanimme

Alla on listattu joitakin yhteistyökumppaneitamme. Saat heidän palveluitaan kauttamme osana kokonaisvaltaista palveluamme tai voit sopia asiat suoraan heidän kanssaan.

 

Lakipalvelut ulkomailla

LegalWorks Ab

Toimimme LegalWorksin kanssa tiiviissä yhteistyössä ja palvelemme asiakkaitamme saumattomasti Pohjoismaissa.

 

Sähköiset työkalut ja palvelut

Precisely Ab

Sähköistämme sopimukset. Autamme yrityksiä elektronisoimaan ja automatisoimaan sopimusprosessiaan  yhdessä Preciselyn kanssa.

Clouddriven Oy

Clouddriven muotoilee kannustavia työympäristöjä, joissa yhdistyvät asiakaskokemuksen ymmärtäminen, organisaation vuorovaikutteisuus sekä henkilöstön motivointi uudella tavalla. Teemme heidän kanssaan yhteistyössä asiakkaillemme sähköisiä oppimisympäristöjä ja autamme yrityksiä jalkauttamaan ohjeistustaan sekä kouluttamaan henkilöstöään ja kumppaneitaan.

 

Immateriaalioikeudet, niiden suojaaminen ja analyysit

Moosedog Oy

Patenttitoimisto Moosedog Oy:n palvelutuotteita ovat ennakkouutuustutkimukset, innovaatio-workshopit, patentointi, sekä patenttien kaupallistaminen. 

Patiq Oy

Patiqin palvelut tukevat päätöksentekoa yrityksen T&K - hankkeisiin, keksintöjen patentointiin, toimintavapaus analyyseihin, kilpailijoiden-, yhteistyökumppanien- ja markkinoiden kartoitukseen sekä yrityksen IP-strategiaan liittyvissä kysymyksissä.  

Ipriq Oy

Ipriq auttaa sinua suojaamaan tavaramerkkisi.

 

Tilitoimistopalvelut

 Greenstep Oy

 Greenstep tarjoaa taloushallinto-, talousjohto- ja neuvontapalveluita.

 

Muut palvelut

Boier Advisors

Boier Advisors on teknologiayrityksiin keskittynyt yritysjärjestelyiden ja strategiahankkeiden neuvonantaja. Boierin asiakkaita ovat yritykset ja niiden omistajat sekä pääomasijoittajat.

Kasin Consulting

Kasin Consulting tarjoaa konsulttipalveluita yrityksille ja yksityisille henkilöille kyberturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä.